Nettverkstreff i Sverige

Søndag 21. mars ble det arrangert møte i det svenske nettverket. Det var 16 voksne og 5 barn tilstede i Stockholm.

Träff för Nätverket för aniridi i Sverige 21 mars 2010

Söndagen den 21 mars 2010 var det träff för medlemmar i Nätverket för aniridi i Sverige i Stockholm. Syftet var att utbyta erfarenheter och information om vad som sker inom området aniridi och diskutera hur man skulle kunna utveckla nätverket här i Sverige. Det var 16 vuxna och 5 barn närvarande vid mötet, där många goda idéer om hur man kan utveckla nätverket kom upp.
Man vill främst utbyta erfarenheter med varandra, men det efterfrågas också möjligheter att kunna ställa frågor till läkare. Målsättningen är att bjuda in läkare som har erfarenheter av aniridi till nästa träff, som planeras att bli i oktober eller november 2010. Mer specifikt datum och plats kommer att bestämmas längre fram.
Stort tack till er som deltog i mötet! Vi hoppas bli ännu fler nästa gång.
Ivana Kildsgaard och Neven Milivojevic