Boktilbud

Nå kan du bestille AFI boka. Du kan bestille boken ved å sette inn penger på Aniridi Norge’s forskningskonto eller kontakte Arvid på mobil 99 22 86 48 eller epost: arvid@aniridi.no. Vi lever boken så fort vi får den fra USA.

Støtt forskning på aniridi

Kjøp boken til Aniridia Foundation International (AFI):

Aniridia and WAGR Syndrome
A guide for patients and families

Orginalpris fra USA $ 35,00
+ Frakt og omkostninger.
Vår pris NOK 200,00
Fritt levert i Norge ved betaling til vår
Forskningskonto: 5081.20.29611

Bokbeskrivelse
Dette er den første boken skrevet av to personer født med sporadisk aniridi. De har også lagt til opplevelsen av å være mødre til barn med familiær (arvet) aniridi. Denne inspirerende boken har noe for alle og vil være en flott gave til lærer, kollegaer og venner.

Vårt håp er å gi de pasienter som er berørt av Aniridi og WAGR syndrom hjelp, støtte og medisinsk informasjon. Informasjon om aniridi og det å leve med aniridi til foreldre, andre familiemedlemmer, venner, lærere, leger, arbeidsgivere og allmennheten osv.

Vi har laget denne boken for at disse familiene ikke skal være alene, for det er mange svar og mye håp. Den inneholder informasjon om Aniridi og WAGR syndrom. Vi har vært veldig heldig som har fått flere anerkjente legers bidrag med ny og omfattende medisinsk informasjon som vil kunne gi konkrete svar på grunnleggende spørsmål og avmystifisere disse forholdene. Boken har flere personlige historier fra enkeltpersoner og foreldre til barn med aniridi som vil bidra til å gi et mer fullstendig bilde av hvordan det er å leve med aniridi og WAGR syndrom. De gir oppmuntring og trøst. Den inneholder også informasjon om hjelp og støtte, inkludert Aniridi Foundation International (AFI) www.aniridia.net.

Forfatterne
Jill Ann Nerby – Hun ble født 16. desember 1961 med aniridi og glaukom. Studert psykologi og biologi med spesifisering i genetikk og pre-medisin innefor ergoterapi. Startet USA Aniridia Network i 2001 og er i dag administrerende direktør for Aniridia Foundation International (AFI).
Jessica J. Otis – Hun ble født 4. august 1976 med sporidisk aniridi og horisontal nystagmus. Hun er en aktiv frivillig og redaktør av Aniridia Foundation International (AFI) nyhetsbrev ”Eye on Aniridia”.
Vi håper du vil lese denne boken og bli med oss i å skape en bedre fremtid for de med Aniridi og WAGR syndrom.

Produktdetaljer:
Bok: 208 sider – inklusiv CD-rom
Utgiver: Oxford University Press, USA
1. utgave: 7. april 2010
Språk: Engelsk
ISBN-10: 0195389301
ISBN-13: 978-0195389302
De første bøkene er sendt ut til AFI medlemmer 15. mars. Vi regner med at bøkene vil komme til Norge i slutten av april.

Bokbestilling
Du kan bestille boken ved å sette inn penger på Aniridi Norge’s forskningskonto eller kontakte Arvid på mobil 99 22 86 48 eller epost: arvid@aniridi.no. Vi lever boken så fort vi får den fra USA.