4 kommentarer til «Aniridi-helgen 2012»

  1. I Silje and Espen, this is a fantastic summary of the results from the Anridia Conference! We should translate it to English and post it on the Aniridia Europe web-page!
    Kindly,
    Ivana

  2. Ni har i den gångna helgen skrivit europeisk historia – mina hjärtligaste gratulationer till Aniridi Norge!

  3. Ett fantastisk godt sammendrag av konferansens brukertilbud. Tusen takk, Espen for at du la det ut, og til deg Silje, jeg vet jo ikke om du har noe med det å gjøre, men du er så fryktelig god på å lage gode sammendrag og å formidle det, så jeg mistenker deg for å ha noe med dette å gjøre også. Tusen takk. Håper flere vil bruke kommentarfeltet og bidra til å lage liv i siden. Takk til alle som på den ene eller andre måten har bidratt til å fylle en helg med mye verdifullt innhold. Hilsen Hilde

    1. Jeg må innrømme at jeg hadde en finger med i spillet her ja, Hilde.. Derfor vi har signert begge to. Jeg er begynt å bli rasende god til skrive notater jeg selv kan bruke til å skrive sammendrag. Det bærer kanskje noe preg av ting jeg selv interesserer meg mest for, men prøvde så godt vi kunne nå å få med det mest viktige. Espen har sneket litt i abstrakter og jeg har kommet med det rundt:)

Det er stengt for kommentarer.