Familiesamling 28. – 30. september

Tekst og bilder: Silje Vangsnes

Denne helgen hadde vi sett frem til lenge, vi skulle få utforsket det nye Hurdalsenteret for første gang. Vi gledet oss også til at Oliver skulle få være med og møte en gjeng han sjelden eller aldri har sett.

Klatrevegg HurdalVi voksne synes alltid at det er trivelig på familieferier og samlinger. At vi har vært på flere samlinger skal vi ikke skryte på oss, for dette var den første «blandede» samlingen etter sammenslåingen mellom Norges Blindeforbund og foreldrefoeningen Assistanse. Men det var en suksess. Praten blandt de voksne gikk hele helgen og barna storkoste seg som om de alltid skulle ha kjent hverandre. Både ute og innearealene ble flittig brukt og siden Hurdalsenteret er såpass nytt som det er, så fikk vi gjort oss kjent også.

Høydebanen HurdalDet frister som alltid til gjentagelse. Vi tre som vår lille familie trives utrolig godt på Hurdalsenteret og vi trives i hele «settingen». Selv om det nok kan være litt klisjé for noen så finnes det nesten ingenting enn å samles en stor gjeng, på et sted, i samme situasjon og bare utveksle erfaringer – voksne som barn. Vi koste oss og håper flere med oss melder seg på neste gang!