Aniridi Norge inviterer til likemannssamling 2013 og 10-års jubileum

Tema: Tips og triks på kjøkkenet
Tid: Fredag 24. mai – søndag 26. mai
Sted: Hurdal syn- og mestringssenter

Påmeldingsfrist: Fredag 5. april 2013

Aniridi Norge inviterer til likemannssamling 2013 på det nye, flotte Hurdal syn- og mestringssenter (www.hurdalsenteret.no). Vi håper på en varm forsommer-helg med spennende erfaringsutveksling mellom likemenn, og sosialt samvær. Siden Aniridi Norge har jubileum i år, slår vi på stortromma og feirer vi oss selv med en jubileumsmiddag på lørdagskvelden!

Foreløpig program for likemannssamlingen finnes på side 2. Endelig program settes opp senere. Husk badetøy til bassenget, og finklær til jubileumsmiddagen.

Påmelding

Årets påmeldingsrutine er litt annerledes enn tidligere. Vi forsøkte påmeldingsskjema på internett til konferansen i fjor med gode resultater, og går i år inn for full effektivisering med webskjema som primær påmeldingsmåte.

Du finner påmeldingsskjema her: Påmeldingsskjema for likemannssamling 2013

Om du av en eller annen grunn er forhindret i å bruke webskjemaet, kan du ringe Hilde Hansen på tlf. 918 54 479, så fyller hun det ut for deg.

Egenandel og reiseutgifter

Egenandel fredag-søndag pr. voksen: kr. 500,-. Pr. barn: kr. 250,-. Barn som vil ha eget rom må betale som voksen.

Egenandel for de som deltar kun på lørdag: Pr. voksen: kr. 200,- og barn kr. 100,-.

Egenandelen vil bli trukket fra dokumenterte reiseutgifter. Eventuelt resterende reiseutgifter utover egenandelsbeløpet blir refundert til deltakerne. Det forutsettes at man reiser på rimeligste og mest hensiktsmessige reisemåte.

Deltagere som ikke er medlemmer eller ledsager til medlemmer, må dekke alle kostnader selv. Husk å ta godt vare på alle reisekvitteringer! Kun dokumenterte reiseutgifter blir dekket.

Kvitteringene sendes til:

Arvid Meløy, Cappelens gate 14, 3016 Drammen

Påmelding er bindene. Ved forfall etter påmelding må legeattest fremvises for å unngå å måtte betale egenandel.

Ankomst og fellesbuss

Det vil være folk på Gardermoen for å møte dere som kommer med fly, tog eller buss. Det blir satt opp en fellesbuss fra Gardermoen til Hurdalsenteret på fredagen: Avgang fra Gardermoen kl. 1600.

Det går og en fellesbuss fra Hurdalsenteret til Gardermoen på søndagen, etter evaluering og lunsj: Avreise kl. 14.00.

De som ikke kan være med på fellesbussen, må ordne transport selv (taxi). Det finnes ingen rutetilbud på strekningen Hurdalsenteret-Gardermoen og det serveres ikke mat utenom de fastsatte tidspunkt.

Aktivitet for barna og de unge

Som tidligere år har vi leid aktivitør Jan Helge Svendsen fra Barne- og ungdomsavdelingen (BUA) i Norges Blindeforbund hele helgen. Vi organiserer barnepass mens det er program/årsmøte for de voksne.

Årsmøte

Formell innkalling til årsmøte søndag 26. mai, med nødvendige saksdokumenter, vil bli sendt ut senere. Saker som skal tas opp på årsmøtet må være styret i hende senest 12. april 2013.

 

Styret i Anirid Norge ønsker alle hjertelig velkommen til en aktiv, inspirerende og morsom jubileum-likemannshelg.