Europeisk medisinsk konferanse om aniridi 19/20 sept. 2014 i Venezia

2nd European Conference on Aniridia - Venice, ItalyEtter at Aniridi Norge i 2012 holdt den første Europeiske konferansen om aniridi med stor suksess, har vår søsterorganisasjon i Italia overtatt stafettpinnen. De har stablet på beina en solid oppfølger med høyt faglig innhold.

Interessen for aniridi i forskermiljøer i Europa har økt etter konferansen i 2012 og Europa har blitt satt på kartet hos de fremste innen feltet. Konferansen i Venezia i september vil være enda et viktig skritt mot økt fokus på aniridi blant medisinsk personell over hele Europa.

For mer informasjon, se 2nd European Conference on Aniridia.

Vi oppfordrer våre medlemmer til å skrive ut disse vedleggene og gi de til sin øyelege og evt. andre relevante fagpersoner de er i kontakt med: