Invitasjon til Nordisk aniridi-møte ved Fuglsangcentret i Danmark

FOKUS PÅ ANIRIDI

Indbydelse til
Nordisk Aniridi møde
Fuglsangcentret, Fredericia, Danmark
25. – 26. Oktober 2014

Der sker meget på området indenfor Sjældne Diagnoser og Aniridi. Selve arbejdet med at styrke den internationale forskning indenfor Aniridi, begynder at give resultat. Nu arrangeres der et Nordisk Aniridi møde i Danmark for at formidle viden og erfaringer om den sjældne diagnose Aniridi og dens følgelidelser. Der findes for nuværende ingen patientforening i Danmark. På Aniridi mødet kommer vi til at diskutere behovet og ønsket om en patientforening i Danmark.

Der tilbydes et spændende program med læger/forskere og repræsentanter fra sjældne diagnoser. Dette er en unik mulighed for at få ekspertsvar på dine spørgsmål, og møde andre med Aniridi, eller pårørende til børn med Aniridi.

Dato: 25.-26. Oktober 2014
Sted: Fuglsangcentret, Søndermarksvej 150, 7000 Fredericia, Danmark

Udgifter til deltagerbetaling:
Tidlig tilmelding: kun 400 Dk. Kr. ved tilmelding inden den 31. August.
Tilmelding fra og med 1. September: 800 Dk. Kr.
Deltagerpris for børn mellem 4 til 14 år er 200 Dk. Kr. / 400 Dk. Kr. Børn op til 3 år er gratis. Deltagerprisen er beregnet for medlemmer af Dansk Blindesamfund. For øvrige ikke medlem af Dansk Blindesamfund/Nordiske 600 Dk. Kr. / 1.200 Dk. Kr. For yderligere information kontakt undertegnede eller din nationale Aniridi forening. Begrænsede antal pladser, så tøv ikke med en hurtig tilmelding.

Sidste tilmeldingsfrist 30. September 2014.

I deltagerprisen indgår alle omkostninger for hele weekenden med helpension (drikkevare for egen regning) på det dejlige Fuglsangcenter i Fredericia, samt rejseudgifter for Danske deltagere op til 350 Dk. Kr. pr. person. For øvrige Nordiske deltagere, kontakt den nationale Aniridi forening.

Tilmelding kan ske på speciel tilmeldingsblanket som sendes til Susanne Kjær Christensen på e-mail: susanne.k.c@mail.tele.dk eller pr brev til adresse: Hvidtjørnevej 40, Egeskov 7000 Fredericia. Når din tilmelding er modtaget, modtager du bekræftelse og information om hvordan du indbetaler din tilmeldingsafgift.

For mere information:
Susanne Kjær Christensen, e-mail susanne.k.c@mail.tele.dk, tlf. +45 24 41 61 81

aniridinorge_logo
Aniridi Sverige
Aniridia Finland

Hjertelig Velkommen!
Aniridi Norge, Aniridi Sverige og Aniridia Finland