Invitasjon til aniridisamling 2015

samvær for store og småVi inviterer våre medlemmer til en hyggelig helg ved herlige Hurdal syn- og mestringssenter siste helgen i mai. I år er vi så heldige at vi får besøk av flere leger og forskere, som vil holde flere interessante foredrag for oss. Det blir også tid for alle til erfaringsutveksling og sosialt samvær, både ved uteaktiviteter på dagen og i sofakroken på kvelden. Påmeldingsfrist: tordag 9. april.

Årsmøte i Aniridi Norge avholdes fredag 29. mai, kl. 20.00. Saker til årsmøtet må være styret i hende senest 17. april 2014. Styret ønsker å informere om at det skal behandles en god del vedtektsendringer i år. Årsmøteplan kunngjøres på www.aniridi.no og sendes påmeldte deltagere per epost senest fire uker før årsmøtet.

Les hele invitasjonen og finn påmeldingskjema her.