Invitasjon til aniridisamling 2016

Aniridi NorgeTid: Fredag 3. juni – søndag 5. juni
Sted: Hurdal syn- og mestringssenter, Akershus
Påmelding: Innen torsdag 22. april 2016.
Bruk påmeldingskjema (Evt. Hilde Hansen på tlf. 918 54 479)

Aniridi Norge inviterer medlemmer til en hyggelig helg ved herlige Hurdal syn- og mestringssenter den første helgen i juni.

Også i år får vi besøk av forskere og leger fra fagkomiteen og «Kongsberg-prosjektet». Vi får en oppdatering på det aller siste innen aniridiforskning. Mye kan ha skjedd selv de siste tolv månedene. Vi får dessuten spennende innslag fra våre flotte ungdommer.

Det blir tid til erfaringsutveksling og sosialt samvær, både ved uteaktiviteter på dagen og i sofakroken på kvelden.

Aktiviteter og barn

Som tidligere år leier vi aktivitør Jan Helge Svendsen fra Barne- og ungdomsavdelingen (BUA) i Norges Blindeforbund, og flere assistenter. Barn fra 4 år og oppover får tilsyn under program/årsmøte.

Senteret har svømmebasseng, treningsrom og turmuligheter.

Egenandel og reiseutgifter

Egenandel fredag – søndag (fullpensjon):
voksne: 500,- barn u/15: 250,- (Barn på eget rom betaler som voksen)

Egenandel per dag (inklusive måltider):
voksne: 200,- barn u/15: 100,-

Egenandel betales ved påmelding, til konto 5081.06.11178, men ikke senere enn 22. april. Merk betaling med «Samling 2016» og navn.

Egenandel gjelder kun de med gyldig medlemskap, også barn. Andre må dekke alle kostnader selv. For innmelding, se innmeldingskjema. Påmelding er bindende, men forfall med legeattest godtas.

Reiseutgifter refunderes i etterkant. Skjema for reiseutgifter utdeles på samlingen. Det forutsettes at man benytter rimeligste og mest hensiktsmessige reisemåte. Ta godt vare på alle reisekvitteringer, kun dokumenterte reiseutgifter dekkes. Bestill billetter med en gang, da er de som regel billigst.

Ankomst og fellestransport

Det blir satt opp to maxitaxi/minibusser fra Gardermoen til Hurdalsenteret på fredagen: Den første kjører når den er fylt, den andre senest kl. 16.30. Uformelt samlingspunkt i kafeen ved informasjonen i første etasje.

Avreise fra Hurdalsenteret til Gardermoen på søndagen: kl. 14.00.

Det finnes ingen rutetilbud på strekningen Hurdalsenteret-Gardermoen. Taxi dekkes normalt ikke uten forhåndsgodkjenning av styret v/ leder.

Årsmøte

Årsmøte blir som annonsert fredag 3. juni, kl. 20.00.

 
Styret og arrangementskomiteen ønsker alle og hver i sær hjertelig velkommen til samling. Det skal bli kjempehyggelig å treffes!