Forespørsel til ungdom fra media

SSD fikk for en tid siden en henvendelse fra en journalist i NRK mP3. Hans henvendelse er kopiert inn under. Dersom noen i målgruppen ønsker å delta så ta direkte kontakt med journalisten.

 

Jeg er ute etter å vise frem en sjelden sykdom som ikke mange har hørt om. I den forbindelse søker jeg etter en ungdom (rundt 17 år) som vil vise frem sin sykdom. Vi som ungdomskanal ønsker å informere og opplyse ungdom, så derfor er det viktig at det er ungdom vi intervjuer. Kan dere hjelpe meg med å komme i kontakt med noen som ønsker å snakke om sin sykdom? Vi tenker radiointervju med mulighet for å filme så vi kan legge det ut på Facebook.

Jeg kommer gjerne på besøk for en uformell prat 🙂
Det er bare å ringe meg hvis dere har spørsmål.

Mvh

Amir Horori
Programleder

NRK mP3
Mobil: +47 95 94 26 63
Post: NRK, Sandakerveien 24C, Oslo
nrk.no/mp3