Siste frist for påmelding til ungdomssamlingen til SSD

Fristen for ungdomssamlingen til SSD går ut i morgen, og de ønsker flere deltagere.
Er det noen etternølere, kan de gjerne ta kontakt direkte (tlf. 23 07 53 40, eller 995 486 41).

Under er invitasjonen kopiert inn:

Invitasjon til ungdomssamling
Vi inviterer ungdom (13-17 år) med senterets diagnoser til fire dager på Sanner hotell, som ligger i Gran kommune på Hadeland. Her møtes unge fra hele landet, på tvers av diagnoser, til en liten uke med mye moro – og for å lære å bli mer bevisst på hvordan man kan leve godt med en diagnose få andre har. Tilbakemeldingene fra tidligere år er svært gode. Dette er en unik mulighet for å møte andre som ofte deler de samme utfordringene, og gjennom årets tema, «Bra nok som jeg er», håper vi at ungdommene kan få nyttige verktøy, sterke opplevelser og minnerike øyeblikk som hjelper dem videre ut i livet.
Invitasjon med påmeldingsskjema samt foreldreinformasjon finner dere her (under «Ungdomssamling» i kursoversikten): https://sjeldnediagnoser.no/home/sjeldnediagnoser/Kursoversikt/18851