Boklansering: Høy Måloppnåelse – Guide til deg på ungdomsskolen

Boken «Høy måloppnåelse» er skrevet av Alma Wæge Akerlie som nettopp har fullført ungdomsskolen. Det er en bok fra ungdom til ungdom, hvor hun gir tips og råd som hun selv skulle likt å hatt da hun begynte på ungdomsskolen.

Alma viser smilende frem et eksemplar av boken sin, "Høy måloppnåelse".
Alma viser smilende frem et eksemplar av boken «Høy måloppnåelse».

«Jeg valgte å skrive bok fordi jeg ville dele mine erfaringer fra ungdomsskolen og også for å inspirere andre. For min del har det vært tre kjempefine år.

Det å ha aniridi gjør jo selvsagt at man møter på mange utfordringer. Så i boka «Høy måloppnåelse» har jeg skrevet litt om skolehverdagen med nedsatt syn og hva som har hjulpet/vært viktig for meg. Men mest av alt har jeg skrevet hvordan jeg har jobbet for å få gode resultater og hva jeg har gjort for å få det bra sosialt.»

Alma Wæge Akerlie

For mer informasjon og nettbutikk:

Aniridi Norge har støttet bokprosjektet med et økonomisk bidrag.