Invitasjon til sosial helg i Oslo 16 – 18. oktober 2020

Aniridi Norge inviterer til sosial helg i Oslo, og helgen blir 16 – 18. oktober 2020.

Vi skal bo på hotel Gabels Hus på Frogner i Oslo.
Fredags kveld blir middagen på hotellet, samme med frokost lørdag og søndag.
På lørdag blir det Byvandring i Oslo med lunsj.

Utsikt rett nordover fra Ekebergrestauranten på Ekeberg, Oslo. Man ser primært indre Oslo Øst, med Oslo Plaza i Bjørvika til venstre i bildet som avgrensning i vest, og Grønland Kirke i Grønlandsleiret til høyre i bildet som avgrensing i øst
Foto: Kjetil Bjørnsrud (CC BY-SA 3.0)

Her kommer litt om Byvandringen:
Ekebergåsen troner over det aller eldste Oslo. Her finnes i skjønn forening en ekte byskog, spennende kunstverk på tilfeldige plasser, krigsminner og spor fra de aller første nordmenn. Guiden vår, Erlend Øyan, tar oss med gjennom skogen og forklarer og forteller om hva vi ser og opplever. etter ca 1-1,5 time spiser vi lunsj sammen på Ekebergrestauranten med byens beste utsikt. Etter lunsj følger vi guiden ned fra Ekebergåsen og lærer om Oslos tidligste historie i det som i dag kalles gamlebyen. Godt fottøy er nødvendig, og husk å kle dere etter vær og vind.

Lørdags kveld spiser vi middag utenfor hotellet ca. kl. 18, og det er leid eget møterom på hotellet etter middagen, der vi kan være sosiale og det blir også en liten quiz.
Søndagen blir det bowling med lunsj etterpå.

Har man betalt medlemskontingent til Aniridi Norge for 2020, får man hele helgen for kun kr. 200,- pr. person i egenandel (både voksne og barn), samt dekket rimeligste reisemåte.
For de som ikke har betalt medlemskontingent for 2020 betale man fullpris.
Ta kontakt med elin@aniridi.no om du ønsker å få kopi av faktura på medlemskontingent for 2020 eller ønsker å bli medlem i Aniridi Norge.
Man kan også melde seg inn på hjemmesiden til Aniridi Norge.
Egenandelen betales inn til Aniridi Norge sin konto: 5118.05.30936 innen 9. oktober 2020.

Påmelding sendes til Heidi Haug sin e-post heidi@aniridi.no (eller bruk påmeldingsskjema) innen 30. september 2020. Ved påmelding må det oppgis om du/dere skal ha enkeltrom eller dobbeltrom, hvor mange rom dere ønsker, hvor mange barn som blir med (må navngis), og om det er noen allergier eller tilretteleggingsbehov. Påmelding er bindene, men blir man syk slipper man å betale egenandelen, men gi beskjed så raskt som mulig før arrangementet begynner.

Smittevern i forhold til Covid-19
Aniridi Norge tar smittevern på høyeste alvor, og smittevernet blir fulgt denne helgen, både på hotellet, på byvandringen, bowlingen og der vi skal spise lunsj og middag utenfor hotellet.
Om man får symptomer som hoste, sår hals, feber, så kan man ikke delta på dette arrangementet, dette på grunn av smittefare for andre.

Vi ønsker alle hjertelig velkommen!

Hilsen
Heidi Haug og Elin Tjomsland