Doktorkreering for Hilde R. Pedersen

Alle som hadde tatt doktorgrad ved Høyskolen i Sørøst-Norge i 2020 ble feiret med en høytidelig seremoni i storsalen på Gullbring kulturanlegg i Bø 18. september 2020. Det var taler, musikk og presentasjon av kandidatene i storsalen, etterfulgt av fotografering ute og deretter bespisning fra tapastallerkener på småbord. Hyggelig å få til en feiring av de flotte kandidatene i trygge omgivelser. Tove Hauge representerte Aniridi Norge.

Bildene under er tatt av Hilde R. Pedersen. Hun er en av de som har tatt doktorgrad ved Høyskolen i Sørøst- Norge, og som disputerte 12. mai 2020 med avhandlings tittel: «The Retina in Congenital Aniridia – Structural, Functional and Genetic Varialbility». Vi gratulerer Hilde med doktorgraden!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.