Lokal samling i Sandefjord

”Love me Tinder”  er et humoristisk revyshow om jakten på den store kjærligheten i lys av vår tids moderne nett-dating.

28. november hadde vi lokal samling I Sandefjord. Det var åtte deltagere fra nærområdet. Vi så showet Love me Tinder i Parksalen hvor vi var plassert på første rad med 1 ledig stol mellom hver kohort. Showet lokket frem latteren hos oss alle og det var herlig å bli underholdt litt i disse strenge coronatider. Etter showet fikk vi en 3-retters middag på Park Hotell. Maten smakte fortreffelig og vi hadde en hyggelig kveld sammen. Dessverre ingen bilder siden telefonen ble igjen hjemme.

Tekst: Tove Hauge

Hørtes dette fristende ut? Dersom noen i andre deler av landet ønsker å påta seg ansvar for gjennomføring av lignende aktivitet, ta kontakt med styret.