Julehilsen fra Aniridi Norge

Da er vi kommet til slutten av år 2020, og dette har vært et spesielt år for alle, også for Aniridi Norge.

Den årlige aniridisamlingen i juni ble avlyst på grunn av Covid-19, og årsmøte 2020 ble for første gang gjennomført digitalt på Teams 18. juni.

Etter ca. et halvt år med restriksjoner og usikkerhet for å tørre og arrangere noe på grunn av koronaen, bestemte styret i Aniridi Norge seg for å avholde en sosial samling i Oslo 16 – 18. oktober, med guidet opplevelse tur i Ekebergsparken og Middelalderparken på lørdagen, og bowling på søndagen. Det var 23 medlemmer som var til stede på alt eller deler i løpet av helgen, og alle syntes det var koselig å få mulighet til å treffes igjen.

Det ble også arrangert et lokalt Aniridi treff i gamle Vestfold fylke 28. november i Sandefjord, med showet «Love me Tinder» og en tre retters middag etterpå. Det var 8 medlemmer som deltok.

I 2020 har både Øyelege Erlend S. Landsend og optiker Hilde R. Pedersen disputert med sine doktorgrader, og der begge har hatt diagnosen aniridi med.

Et nytt år står snart for tur, og vi får håpe at 2021 blir et mer aktivt og bedre år!

Styret har et håp om at aniridisamlingen 2021 skal bli gjennomført, og samlingen er fastsatt til helgen 4. – 6. juni 2021. Samlingen blir denne gang i Kristiansand på Dyreparken Hotell (ved Dyreparken), og med opplevelse i Dyreparken og badeland hele helgen. Mer informasjon om samlingen og årsmøte kommer på nyåret, så nå er det bare å sette av helgen i kalenderen!

Hva som skjer høsten 2021, kommer styret med etter hvert i løpet av våren/sommeren 2021.

Dersom noen ønsker å påta seg ansvar for gjennomføring av lokale Aniridi samlinger i løpet 2021, så ta kontakt med styret på styret@aniridi.no.

God jul og godt nytt år

Styret i Aniridi Norge vil ønske alle medlemmer en riktig god adventstid, en riktig god jul og et godt nytt år!

Vennesla, 7. desember 2020
Elin Tjomsland
Leder Aniridi Norge