Invitasjon til aniridisamling og årsmøte 2021

Aniridi Norge inviterer i år medlemmer til en hyggelig helg i Dyreparken i Kristiansand med opphold på Dyreparken Hotell første helgen i juni.

Tid: Fredag 4. juni – søndag 6. juni 2021
Sted: Dyreparken hotell og Dyreparken i Kristiansand
Påmelding: Innen torsdag 22. april 2021. Påmeldingskjema på www.deltager.no/aniridisamling2021
(Evt. Heidi Haug på tlf. 997 38 402)

Litt om programmet for samlingen

Giraffer kommet nysgjerrig fotografen i møte i Dyreparken

Samlingen i år blir å oppleve Dyreparken og badeland i Kristiansand, og alle påmeldte får 2 dagers kombibillett til både Dyreparken og badeland (lørdag og søndag). Å gå rundt i Dyreparken og badeland er en opplevelse både for barn og voksne, unge som eldre.

Det blir også mulighet til å bli med på Morgenvandring i parken lørdag morgen (Morgenvandring er en av Dyreparkens mest populære opplevelser for grupper med barn – her er gruppen med dyrepasserne når dyrene slippes ut på morgenen – og man får treffe flere av Dyreparkens flotte dyr under vandringen – noen ganger får man også mate dyrene. Start er kl. 08:30 på morgen – og varer til Dyreparken åpner kl. 10:00), men her må man gi beskjed ved påmelding til samlingen, om man ønsker å bli med på dette.

Matservering i løpe av helgen:

Mat som serveres på hotellet i løpet av helgen: frokost både lørdag og søndag, lunsj søndag, og middag fredag (Pizzabuffet) og lørdag (middagsbuffe).

Lunsj lørdag i Dyreparken:

Gepard studerer fotografen på avstand i Dyreparken

Aniridi Norge vil ha en felleslunsj inne i Dyreparken lørdagen, der det serveres 1 lunsjrett pr. person på et av spisestedene. På grunn av smittevernet må all matservering i Dyreparken/badeland forhåndsbestilles. Så ved påmelding gir man beskjed om du/dere ønsker å delta på felleslunsjen. Ønsker man selv å finne et spisested, må du/dere registrere det selv på Dyrepark appen på forhånd. Aniridi Norge dekker inntil kr. 200,- for lunsj pr. person mot kvittering, for di som ikke blir med på felleslunsjen. 

Av hensyn til smittevernet må dere som har behov for ledsagere ha med egen ledsager, eller gjøre en privat avtale med en annen deltager slik at antall nærpersoner begrenses.

Egenandel og reiseutgifter

Egenandel fredag – søndag (fullpensjon på hotellet, 2 dagers kombibillett til Dyrepark og badeland og reiseutgifter t/r samlingen):
voksne: 500,-, barn/unge (3 – 18 år): 250,- og barn under 3 år ingen egenandel.
Egenandel betales ved påmelding.
Egenandel gjelder kun de med gyldig medlemskap (betalt medlemskontingent for 2021), også barn. Andre må dekke alle kostnader selv. Måltider til og fra samlingen, må hver deltaker betale selv, og dette blir ikke refundert av Aniridi Norge.
For innmelding, se www.aniridi.no/om-oss/bli-medlem/.
Påmelding er bindende, men forfall med legeattest godtas.
Reiseutgifter refunderes i etterkant. Skjema for reiseutgifter utdeles på samlingen. Det forutsettes at man benytter rimeligste og mest hensiktsmessige reisemåte. Ta godt vare på alle reisekvitteringer, kun dokumenterte reiseutgifter dekkes. Bestill billetter med en gang, da er de som regel billigst.

Ankomst og transport til og fra Dyreparken Hotell i Kristiansand

Dyreparken hotell fasade

For å komme til Kristiansand kan man ta enten Sørtoget både fra Stavanger og Oslo (det stopper i Kristiansand sentrum), man kan også ta buss fra Oslo til Kristiansand eller Stavanger – Kristiansand, det går også fly til/fra Kjevik flyplass i Kristiansand, og man kan kjøre bil direkte til hotellet.
Det blir satt opp transport fra både Kristiansand sentrum og Kjevik flyplass på fredagen, når vi vet hvor mange av de påmeldte som kommer enten med tog, buss eller fly, og det samme blir gjort på søndagen. NB! oppgi ankomstid og behov for barnesete ved påmelding. Dette for at det skal bli lettere å se hvor mange avganger man må ha med taxier.
Middag fredag begynner kl. 18, og lunsj på søndag er kl. 13.

Årsmøte 2021

Årsmøte blir som annonsert fredag 4. juni, kl. 20.00.
Årsmøtet avholdes innen utgangen av juni hvert år. Innkalling til årsmøtet kunngjøres for alle medlemmene senest 8 uker i forveien. Saker som ønskes behandlet av årsmøtet må være styret i hende senest 6 uker før årsmøtet. Styret kunngjør endelig saksliste til medlemmene senest 4 uker før møtet finner sted. Saker som ønskes behandlet av årsmøtet må være styret i hende senest 6 uker før årsmøtet. Styret kunngjør endelig saksliste til medlemmene senest 4 uker før møtet finner sted.

Styret og arrangementskomiteen ønsker alle og hver i sær hjertelig velkommen til samling. Det skal bli kjempehyggelig å treffes!

Flyfoto av Badelandet. Flere lange vannsklier snirkler seg rundt hele bildet.