Aniridisamling 2022

Sett allerede av helgen 10. – 12. juni til en helg på Norges morsomste hotell, nemlig Sarpsborg Choice Hotell som ligger bare 50 minutter utenfor Oslo.

Mens de voksne får høre nytt på forskningsfronten og Senter for Sjeldne Diagnoser, kan barna få være med på aktiviteter som badeland med sklier og /eller superland med blant annet minigolf, klatrevegg og ballbinge. For de litt større barna kan vi friste med aktiviteter og opplevelser på det fantastiske vitensenteret Inspiria. De har bla. en spektakulær utstilling med dinosaurmodeller i full størrelse som beveger på seg, planetarium og masse spennende aktiviteter for store og små.

Håper du kommer og blir med på dette gøyale arrangementet samt en sosial og hyggelig samling. Påmelding og mere informasjon kommer etter Nyttår.

God Jul til dere alle fra arrangementskomiteen

Én kommentar til “Aniridisamling 2022”

Det er stengt for kommentarer.