Julehilsen fra Aniridi Norge

Da er det blitt lille julaften, og året 2021 går mot slutten. Det har vært nok et spesielt år i forhold til covid-19 situasjonen, men Aniridi Norge har klart å gjennomført noen aktiviteter for medlemmene i år.

Årets samling som skulle vært i Dyreparken i Kristiansand, ble ingen samling i år, og ble avlyst en uke før den skulle være i juni. Styret bestemte at de medlemmene som ønsket å dra til Dyreparken i Kristiansand, fikk mulighet til å dra på egenhånd ditt og oppleve Dyreparken fasiliteter.
Årsmøte til Aniridi Norge ble gjennomført på Teams i år også.
Det ble tur over Rallarvegen i måned skiftet juli – august, og det er blitt avholdt to regionale treff nå i desember (i fylkene Agder og Vestfold – Telemark).

Om en god uke går vi inn i et nytt år, og styret har planlagt neste års samling i Sarpsborg 10. – 12. juni 2022. Her kommer det mer informasjon på nyåret. Det samme gjør det i forhold til andre aktiviteter i 2022.

Styret i Aniridi Norge vil ønske alle medlemmer, samarbeidspartnere og andre interesserte en riktig god jul og et godt nytt år!

Vennesla 23. desember 2021
Elin Tjomsland
Styreleder Aniridi Norge

God jul og godt nytt år